[Forward "Three Spirits" Cultivate Models Craftsman] "Werkmodel"

[Forward "Three Spirits" Cultivate Models Craftsman] "Werkmodel"

"Deze keer maakt de nationale arbeidsmodelrecuperatie in Qingdao me indrukwekkend, wat ook een veel voorkomend gevoel is van deelname aan het model van deze behandeling.

"Onlangs, deelnemen aan de langetermijnrecuperatie en begin aan het nationale arbeidsmodel.

In het 7-daagse nationale arbeidsmodel, het Zhanshan-verpleeghuis, de Qingdao Turanan, de Shandong-provincie, "arbeidsmodel" met "arbeidsmodel", met de service ", erkend van 40 werknemers in het hele land.

Om de fysieke en mentale gezondheid van het model te waarborgen, ontving de Qingdao-stadsfederatie van vakbonden een receptie-toonaangevende groep in het nationale arbeidsmodel en hield een speciale co?rdinatievergadering, zorgvuldig ontwikkeld de behandelings- en ontvangstprogramma’s en noodplannen, in De epidemie zorgvuldige inzet van controlerende, activiteitenterrein, accommodatie, catering, bezoek, transport, beveiliging, enz.

Zhanshan Nursing Hosphile vertrouwt op het natuurlijke landschap van Qingdao, geschiedenis, uitstekende onderneming, rode werkmiddelen en regelt de hoofdlocatie, arbeidsmodel Craftsman Show Museum, Workshop Memorial, Qingdao Beer Museum, Qingdao City, in Qingdao Harbor "Lian Steel Team" is van dichtbij ingewisseld. De verpleeghuizen gebruiken ook zeewaterbromide hete veermiddelen om gezondheidszorg, hete lente gezondheid, psychotrofe, groei en andere op maat gemaakte "pakket" -diensten aan arbeidsmodellen te bieden.

"Door de Worker Sport Hall te bezoeken, voel ik de Working Model Worker House, Qingdao Brewery, ik voel de geest van vakmensen in deze stad, door het bezoeken van de Qingdao-poort, leerde ik het ‘Liangang-team’ exclusief voor compacte kerntechnologie stevig het model van het model van het model … "Het nationale arbeidsmodel dat hij wei" onvermijdelijk "gebruikte om deze behandeling te beschrijven.

Naast het vervullen van, rijk leren hebben arbeidsmodellen ook de service van de verpleeghuizen geprezen. "Deze 7 dagen, de decaan vergezelt, en we hebben binnenkort een behoeften, niet alleen dit, helemaal de manier om de gouden medaillehandleiding te regelen." Liu Ming zei dat er een behoefte is om terugkerende nucle?nezuurtests te bieden, en de verpleging Ziekenhuis leert, gratis modellen voor nucle?nezuren, sturen elektronische versies naar individuen.

Gezien het feit dat veel oudere arbeidsmodellen niet werken, wordt ook het papierversie-certificaat afgedrukt.

"We genieten niet alleen van de modelachtige service, maar voelen ook het intieme van het gezin!".

[Forward "Three Spirits" Cultivate Models Craftsman] "Werkmodel"
滚动到顶部