Versterken van samenwerkingsdiensten

Versterken van samenwerkingsdiensten

Deze krant (Reporter Yu Hui) 16 november Het Vasculaire Ziekte Forum (Zunyi Station) werd gehouden in Guizhou Aerospace Hospital, uit Zhuhai en Zunyi’s cardiovasculaire geneeskunde-experts die diepgaand communicatie hebben uitgevoerd. In 2001 begon Zhuhai Campus van Zunyi Medical University Bouw. In 2003 vestigde het vijfde gelieerde ziekenhuis van Zunyi Medical University Zhuhai.

In de afgelopen 20 jaar hebben de twee plaatsen diepe vriendschappen gemaakt vanwege medische uitwisselingen en interacties. Dit jaar stuurde Zhuhai City 51 medische experts naar sommige ziekenhuizen voor provincie-niveau en township (stad) gezondheidsinstituten om de verbetering van medische servicemogelijkheden uit te voeren. Volgens de kapitein van de Medische Task Force Zhujiao Co?peratie, Yan Jing, Vice President Guizhou Aerospace Hospital, om medische experts in Zhuhai, Zunyi, in het Medical System Innovation, Hospital Management Innovation, Medical Treatment Model Innovation, medische technologische innovatie, medische innovatie te verhuren , enz. Diepgaande communicatie, dus bereidde de "yi harige hemel" Oost-Western Medicine Academic-serie, gericht op het bouwen van een nieuw platform voor medische synergie op de twee plaatsen in het oosten en het westen. "Medische samenwerking en hulp zijn een belangrijke taak van Zunyi-werkgroep in Yuezhao Samenwerking Task Force.

We hopen de medische hulpbronnen van de twee plaatsen te integreren om de medische hulpbronnen van de twee plaatsen te integreren en de cardiovasculaire pati?nten in Zunyi te profiteren. Wang Baoxi, plaatsvervangend directeur van de werkgroep Zunyi, Zunyi-werkgroep, zei dat dit evenement de inleiding is van de medische uitwisseling van het oosten en westwiel, de volgende stap, het Zhu Zhu-co?peratief medisch team zal de handen bij de medische experts aansluiten Zunyi, geleidelijk de medische uitwisselingen uitbreiden op de twee plaatsen tot orthopedie, urologie, ademhalingswegen, enz. Bron: (Editor: Li Yongxin (stage), Chen Kangqing) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.

Versterken van samenwerkingsdiensten
滚动到顶部