[Audit Hall] Liaoning Provinciaal Afdeling Auditor bevordert de hoogwaardige ontwikkeling van bedrijfsconstructie in de hervorming van de hervorming en innovatie

[Audit Hall] Liaoning Provinciaal Afdeling Auditor bevordert de hoogwaardige ontwikkeling van bedrijfsconstructie in de hervorming van de hervorming en innovatie

  Het Liaoning-provinciale ministerie van Auditor is altijd gericht op de uitvoering van het Provinciaal Partij-comité, de provinciale regering over de implementatie van de overheidsconstructiebeleidsmaatregelen en het aanscherping van de "ontluchtingsdienst" om het toezicht van de audit te versterken en effectief de continue toezicht te bevorderen Optimalisatie van de Liaoning-bedrijfsomgeving en het ontwikkelen van hoge kwaliteit.

  In de nabije toekomst implementatie van nationale en provinciale belangrijke beleidsmaatregelen Tracking-audits, gericht op de implementatie van de reductie- en belastingverminderingsbeleidsmaatregelen bij de hervorming van de hervorming en innovatie, "ontluchtingservorming" werkpromotie en reageren op de epidemische ondersteuning MKB De implementatie van het productie- en operatiebeleid. Tijdens het auditproces bezocht de Auditing Group 17 bedrijven in de Demonstratiezone van hervorming en innovatie en voerde doelgericht onderzoek uit over de bouw van de bedrijfsomgeving. Het wees erop dat de beleidsmaatregelen werden ge?mplementeerd en het proces niet overeenkwam, niet overeenkwam Wederzijds beperkingen. Vraag, van de constructie van institutioneel mechanisme en het daadwerkelijke implementatie-effect, de uitgebreide analyse van het onderzoek en stelt rationalisatiebevorderen voor en bespeelt verder de resultaten van de audit en speelt u de rol van auditing.

  Shenssing Reform Innovation Demonstration Zone om het werkdoel van "Goede service, goede kosten, sterke kostenconcurrentievermogen, ecologisch en leefbaar" te delegeren en de hervorming in systeeminnovatie te verhogen, in de praktijk een innovatieve ervaring vormt. Verbeter eerst het beleidssysteem en maak een eerlijke concurrerende marktomgeving. Een "implementatieplan voor de optimalisatie van bedrijfsomgeving in Shenfu-demonstratiezone gevormd", die de hervorming van de "ontluchtingsdiensten en verschillende taken in de bouw van de bedrijfsomgeving in de afgelopen drie jaar bestrijkt, verbetering van het beleidssysteem, versterkende eerlijk en eerlijk toezicht , en maak een eerlijke concurrerende marktomgeving. De tweede is om nieuwe werkmodus te introduceren en het markttoegangsmechanisme te verbeteren.

De 24 hervormingsinitiatieven vertegenwoordigd door "One Industry and One Certificate" en "Engineering Construction Project", die het gemak van markttoegang en prijs aanzienlijk hebben verbeterd. De derde is om de subjectiviteit van de markt te stimuleren en de overheidskanalen en ondernemingen te verbreden.

Standaardiseer de marktorde, stimuleer effectief de subjectiviteit van de markt, markthoofdvolume, aanzienlijke toename van klachten en voorgestelde platforms en massa geaccepteerde ondernemingen en de massa’s zijn sterk verbeterd en de markttiteit heeft een continue toename.

  Vervolgens zal de provinciale auditafdeling de verantwoordelijkheidsbewustzijn van het Centrum, de algemene situatie van de service verder verbeteren, om belangrijke beleidsmaatregelen te bevorderen, de bedrijfsomgeving als het werkdoel te optimaliseren, en beter de Audit-toezicht en de rol van de service te spelen, de hoge kwaliteit te volgen van het ontwikkelen van eenzaam bedrijf.

Editor die de leiding heeft: Zhang Bohua.

[Audit Hall] Liaoning Provinciaal Afdeling Auditor bevordert de hoogwaardige ontwikkeling van bedrijfsconstructie in de hervorming van de hervorming en innovatie
滚动到顶部