Voor de massa’s, ChangSha Rail Transit Operation Co., Ltd.

Voor de massa’s, ChangSha Rail Transit Operation Co., Ltd.

ChangSha Rail Transit Operation Co., Ltd. Werkblessure Preventie Training Begonnen. Onlangs is het People’s Network ChangSha onlangs onlangs geweest, "Ik heb gehost" Ik heb praktische dingen voor de massa’s, de werkleterspreventie training in de onderneming "Activiteiten, gehost door ChangSha City Werkblessure Insurance Service Center, hebben de operatie van ChangSha Rail Transit ingevoerd Co., Ltd. Het bedrijf organiseerde vier werkblondigingspreventie en -training, en wordt verwacht dat 400 mensen zijn opgeleid. ChangSha Rail Transportation Co., Ltd. is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van ChangSha Metro. De werknemer heeft lang in de voorlijn. Het heeft de kenmerken van vele soorten typen, verantwoordelijkheid en de taak van zware taken. Het is dat niet Alleen gerelateerd aan persoonlijke veiligheid van de werknemer, en het publiek is gerelateerd aan het publiek.

Deze trainingronde is voornamelijk gericht op de eerste-regelige belangrijke risicopositie, die een unieke trainingsactiviteit voor de studenten zal uitvoeren via interactieve games, speciale onderwijs, kennis testen.

Interactieve games, implementatie van innovatietraining "One Hand is te ongemakkelijk en het moet jezelf beschermen en verwonding vermijden." Eén student in het interactieve spel ontving live-interviews. In deze training kwamen het werkletselpreventie-relay-spel, de vier groepen studenten naar het podium om spelwedstrijd en ranking awards te spelen, en het spel gooit de bal, enkele ledematen, kleding en kennis, laat werknemers een oogwordartikelen ervaren , "Dilemma" met een enkele hand loslaten kleding, diep voelt "moeilijkheden" na het verliezen van de ogen en de armen, en dragen hoe de elektrische lasbewerking op te lossen, hoe je je ogen in de spuitoperatie kunt beschermen, hoe je effectief fysieke schade kunt vermijden en andere kennis.

"Werkblessure Prevention-competitie" wordt voornamelijk getest rond werkleterspreventie-theorie-kennis en praktische voorbeelden, zodat studenten hun mate van begrip van de preventie van werkletsel verder zullen begrijpen. Convergentie de theoretische kennisinvoer en de eigenlijke scène-simulatie en verbeteren studenten in de interactieve en interactieve concurrentie. SPECIAAL ONLEREN, implementatie van nauwkeurige trainingscollegexperts, meedogenloos neemt levendig van werkverliespreventie, werkgehalte, werkletsel wettelijke situatie en specifieke case-analyse, gecombineerd met spoorwegaanduiding en gemeenschappelijke schade aan het ongeval, vermeldt een reeks typische typische typische reeks typisch , verdiept het inzicht in de schadelijke schade-ongelukken van arbeidsverwondingsongevallen, begeleidende studenten om de oorzaak van arbeidsverwondingsongevallen te analyseren en het "begrip" te realiseren tot "analyse" om "analyse" te "analyseren".

Ter plaatse, de drie-ronde kennistest van de studenten in de klasse, klasse en na klasse driewielige kennistest, waren de testvraagbank en de trainingsinhoud nauw verwant aan de trainingsinhoud, en de totale sfeer van het klaslokaal werd ook door de test gemobiliseerd.

Uitgebreide inspanning Actief verkennen de nieuwe methode voor werkleterspreventie, nieuwe idee?n, organisatie-instellingen en experts-geleerden om veldonderzoek uit te voeren, onderzoeksargumentatie en praktijkbeoordeling, voorlopige exploratie-formatie "Site Lesgeven + Klein spel + Kleine procedure + Test Interactive + Q & A" Beloning Teaching + System Counseling "Werkblessure Prevention Training New Model, en praktijk voor specifieke bedrijfstraining.

Vervolgens zal ChangSha City Work Leture Insurance Service Center worden gecombineerd "Ik ben praktisch voor de massa’s gecombineerd", die naar verwachting gratis werkletselpreventie-training voor 15 bedrijven zal starten en praktische acties gebruiken om praktische dingen voor ondernemingen te doen. Werk Letselongevallen zijn ge?limineerd in de kieming en dragen bij aan de sociale harmonie en stabiliteit.

(Li Hang) (Editor: Luo Shuai, Peng Yingbing) Delen Laat meer mensen klantdownloads zien.

Voor de massa’s, ChangSha Rail Transit Operation Co., Ltd.
滚动到顶部