Xi Jinping nam deel aan de verkiezingsverkiezing van het congres van Peeking City’s

Xi Jinping nam deel aan de verkiezingsverkiezing van het congres van Peeking City’s

Op 5 november was het een herverkiezingsvotdag voor de twee niveaus van Peking en townships.

Algemene secretaris-secretaris van het Centraal Comité, voorzitter van de staat, president van de Centrale Militaire Commissie, benadrukte dat de verkiezing van de vertegenwoordiger van het congres van de mensen van het Congres van de District Mensen in het Zhongnanhai-selectiegebied van Xicheng-district is benadrukt dat De vertegenwoordiger van het congres van de mensen is de basis van het congres van de mensen. Het is de eigenaar van de mensen. Belangrijke reflectie.

Om democratische verkiezingen, democratisch overleg, democratische beslissingen, democratisch beheer, democratisch toezicht te verbinden en voortdurend de democratie van het volk in het hele proces te ontwikkelen, en beter de mensen in de mensen te garanderen. Het is noodzakelijk om het toezicht van het proces te versterken, de ongezonde trend in de verkiezingen resoluut te onderzoeken en ervoor te zorgen dat de verkiezingswerk duidelijk is, waardoor de tevredenheid van de verkiezingen wordt gewaarborgd. Huayondang Polling Station, de Five-Star Red Flag is helder, ingelegd, in de rode kaartterminal van het nationale embleem, het stemwerk is om te reguleren, en de levende sfeer is plechtig.

Om 10.30 uur ‘s ochtends kwam Xi Jinping naar Huayuan Tang Polit-station en luisterde zorgvuldig naar de instructies over de verkiezingszaken. Hij nam het kiezercertificaat aan het personeel om te verifi?ren en ontving een stem. Na het schrijfkaartje Ga in het ticket naar ik plechtig een ticket voor de ticketbox.

Op de ochtend passeerde Li Keqiang de stem in de Xicheng-district van Wenjin Street, Xicheng-district, en het Laud-station stemde in de Zhongnanhai-selectie Zone’s Great Hall of Xicheng District. Wang Yang nam een ??kaartje voor de nationale politieke consultatieve deelname aan Xicheng District. Wang Hounding nam een ??kaartje in het stemstation van Huang Rentang, Zhongnanhai, Zhao Leji, stemde tegen het nationale toezichthoudende autoriteit van de Centrale Commissie voor Discipline Commission en Han Zhengzheng Zi Ziguang Pavilion-stem.

Wang Qishan toevertrouwde personeel om te stemmen in Wen Rentang, Zhongnanhai-selectie.

Jiang Zemin, Hu Jintao, respectievelijk toevertrouwd het personeel in het Stemstation Zhongnanhai Selectie Huayutang.

Het Centraal Comité van de Communistische Partij van China, het Permanent Comité van het Nationaal Volkscongres, het Hoogste People’s Court, de procuratoraat van de Supreme People, het Nationaal Comité van de Volksrepubliek China, de Centrale Militaire Commissie, en kameraden die zijn teruggekeerd de leiderschapsposities of stemmen in hun respectieve districten. Op de 5e waren er 13.448 stemmenstations. Door de verschil verkiezing zullen 4,898 mensen vertegenwoordigers van de nieuwe sessie 4.898 mensen produceren, en 11.137 mensen in de township-mensen. (Editor: LU Huijiang Levering: Lu Guanjiang uitgegeven: Zhang Tao Ying).

Xi Jinping nam deel aan de verkiezingsverkiezing van het congres van Peeking City’s
滚动到顶部